Home » Wie is MiLa

MiLa Personal Trainster

 

Mijn naam is Miriam Lassche en woon in Marknesse met mijn gezin.

In 2014 heb ik het roer om gegooid. Ik was 10 jaar met veel plezier werkzaam in de kraamzorg. Het begeleiden van mensen in een nieuwe fase in hun leven heb ik altijd met veel liefde gedaan, maar na 10 jaar wilde ik wat anders. 

 

Ik ben zelf ruim 8 jaar actief in de wielersport als wielrenster in de sub-top van Nederland geweest. Op dit moment vind ik mijn uitdaging in triathlons en vooral het fietsonderdeel ligt mij nog steeds. Daarvoor moet je een gezonde struktuur in je leven aan brengen. Zowel op training als ook op voeding. In het afgelopen jaar ben ik van een "alles"eter, naar vegan geswitcht. Ook hiermee kan ik mensen/sporters begeleiden die net zoals mij Vegan  zijn, en daar hun voordelen uithalen. En vergeet het stukje mentaal niet. Waar haal je iedere keer de motivatie weg om op deze manier te kunnen en willen leven. Sport is mijn passie en daar wilde ik graag verder mee.

En wat is er mooier om van je hobby je beroep te maken. De passie voor sport en de uitdaging van het begeleiden van verschillende mensen met hun eigen doelen. Mensen mee geven hoe ze hun lichaam (weer) gezond kunnen krijgen dmv beweging en voeding. En hoe ze hun lichaam gezond kunnen onderhouden dat is waar ik voor sta.

Na de nodige opleidingen gevolgd te hebben (zie tekstvak rechts), ben ik ondertussen werkzaam bij Basic-fitnessclub in Emmeloord als personal trainster. Ik begeleid daar veel verschillende mensen. Met uiteenlopende doelen, zowel sport gerelateerd of werken aan een gezond lichaam en geest.

Sinds januari 2015 ben ik als zelfstandige breed inzetbaar en werk onder de naam MiLa personal trainster. Op dit moment werk ik veel samen met Basic fitnessclub in Emmeloord.

De afgelopen 4 jaar heb ik in Vollenhove veel mensen mogen begeleiden naar hun doelen. Hierdoor groeide ik uit mijn jasje en heb ik sinds april 2019 in Vollenhove mijn  eigen locatie waar ik de ruimte heb om klanten te begeleiden op hun drijfveer om zo samen doelen te behalen!!!

Samenwerking

 

Samenwerking is voor mij erg belangrijk. Samen sta je sterker en met meer zie je meer dan alleen. Om je een goede verantwoorde begeleiding te geven heb ik een netwerk om mij heen verzameld. Daar vallen de volgende personen/bedrijven onder:

Opleidingen:

* Fitnesstrainer A

* Fitnesstrainer B

* Personal Trainer

* Kind en Voeding

* Sport en Voeding

* Pilates mat 1

* Medisch Fitnesstrainer