Home » Challenges

Challenges

Meerdere keren per jaar worden er verschillende challenges/projecten/trajecten opgestart. Een challenges bestaat uit een maximaal aantal deelnemers (4-6) die in groepsverband onder leiding van de personal trainer trainen, met allemaal dezelfde doelstelling. Daarbij naast krijgen ze nog een persoonlijk voedingsadvies/trainingsplan om gericht aan hun doelstelling te kunnen werken. Een traject heeft een van te voren vast gestelde looptijd met vaste tijden/dagen waarop de gezamenlijke training is.

Wil jij ook een keer deelnemen aan een passende challenge, hou deze pagina in de gaten en geef je snel op!

4 VROUWEN GEZOCHT (de start van de challenges)

Eind 2015 was er een zoektocht naar 4 vrouwen die allemaal de doelstelling hadden om: Minimaal 10% lichaamsgewicht kwijt te raken in 13 weken tijd.

Na veel gesprekken gevoerd te hebben met meerdere vrouwen zijn er uiteindelijk 7 overgebleven die in de tweede week van januari zijn gestart. 4 dames op de locatie fitnessclub Vollenhove en 3 bij basic fitnessclub in Emmeloord. 2 avonden gezamenlijk trainen, een stofwisselingskuur om hun suikerverbranding over te zetten naar vetverbranding (resetten van de stofwisseling) en na afloop van de kuur een passend persoonlijk voedingsadvies. Dat waren de ingrediënten van dit traject. En wat ben ik trots op de vrouwen! Want wat hebben ze het goed gedaan. Ze hebben zichzelf een nieuwe gezonde leefstijl aangeleerd. Het afvallen is niet zo heel moeilijk, maar het vast houden van wat je hebt geleerd is wel pittig. Een terugval is niet zo gek, maar ook daar hebben ze zich keihard door heen geknokt en zichzelf weer bij een kunnen rapen om weer door te gaan.

Het uiteindelijke gezamenlijke resultaat naar 13 weken in Vollenhove:

31,1 KG LICHAAMSGEWICHT (dat is meer dan 10,5%)

18,3% VETVERLIES (dat is ruim 31kg vet, en geen spiermassa kwijtgeraakt)

CONCLUSIE Doelstelling behaald en ze zijn een stuk gezonder geworden!